Engeland

Universiteit in Bristol

Universiteit in Bristol
4.5
654
(654 beoordelingen)
4.5

Als toelating tot een Engelstalige universiteit jouw doel is, bereid je dan voor op een studie aan de universiteit in Bristol. Onze voorbereidingsprogramma's variëren van korte cursussen of semester- of jaar lange programma's waarna je direct toegelaten wordt tot een van onze Engelstalige partneruniversiteiten. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Bristol

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol

Universiteit in Bristol

Onze programma's voor de universiteit in Bristol bereiden je voor op succes in de academische wereld. Je kunt je Engels verbeteren door middel van taalcursussen met verschillende lengtes en zwaartes. Zou je graag business willen studeren op de universiteit in Bristol, dan kun je je aanmelden voor een voorbereidingsprogramma dat de basis legt van jouw businessstudie en tegelijkertijd jouw zakelijke Engels verbetert. Studenten vanuit de hele wereld komen naar Bristol voor deze cursussen, zodat je veel internationale vrienden maakt en over verschillende culturen leert. Een voorbereidingscursus voor de universiteit in Bristol brengt je naar een van de aantrekkelijkste, cultureelste en studentvriendelijkste steden van Engeland.

Haal een diploma in Bristol

Ons diploma Zakelijk Engels is geweldig voor wie vervolgens business wil studeren op de universiteit in Bristol. In deze innovatieve stad kun je vakken volgen over algemene zakenpraktijken, businessconcepten, marketing en management, om zo een erkend diploma in zakelijk Engels te halen. Heb je daar niet voldoende tijd voor, dan kun je ook een stageprogramma volgen ter voorbereiding op de universiteit in Bristol. Je leert Engels, doet werkervaring op bij een lokaal bedrijf en krijgt een diploma als bewijs waarmee je later gemakkelijker een geweldige baan zou kunnen vinden. Lees verder over hoe onze programma's je kunnen voorbereiden op de universiteit in Bristol en andere mogelijkheden.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.