GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Engels leren en surfen op Hawaï met EF

Hoi! Ik ben Daphné en ik heb mijn droomreis gemaakt naar Honululu. Naast het leren van Engels ben ik ook een pro geworden in surfen.
Engels leren en surfen op Hawaï met EF

Ik ben samen met EF voor 4 weken naar Honolulu, Hawaï geweest. Waarom met EF en niet met een andere organisatie? Nou, via EF had ik de mogelijkheid om een korte periode te gaan, daarnaast heeft EF ook een ruim aanbod aan bestemmingen en werken ze met een vast concept. Dit biedt veel zekerheid en steun. Zo kan je met ex-studenten praten die op exact dezelfde school gezeten hebben en soms zelfs in precies dezelfde residentie verbleven. Super fijn!

EF lessen van James

Ik vond de EF lessen steeds op een zeer goede manier gegeven. Er werd veel aandacht geschonken aan mondelinge oefeningen door middel van zowel debatten over lesonderwerpen als besprekingen over je dagelijks leven, wat je bezocht/gezien had, etc. Verder was mijn leerkracht, James, ook super sympathiek. Er hing altijd een gezellige losse sfeer in de klas, ondanks de (soms) moeilijke materie die we behandelden. Bij EF kan je ook keuzevakken kiezen die aansluiten bij je interesses en ambities, zogeheten SPIN classes.

Surfen met Nui

Ik ben enorm fan van surfen, toen ik erachter kwam dat dit een SPIN class was, was de keuze super snel gemaakt. Samen met de instructeurs ben ik van ‘nog nooit een surfboard vastgehad’ tot ‘een goede surfer’ gegaan en had ik elke keer een enorm veilig gevoel. Of er nou hoge of lage golven waren, de surfclass was altijd fun!! Buiten surfen leerde Nui, mijn leerkracht, ons ook dingen over de Hawaiiaanse cultuur; over het beschermen van de oceaan en over de taal van Hawaï. Zo gebruikte Nui elke les een andere Hawaiiaanse spreuk die van toepassing was op het surfen, en op het leven. Deze lessen werden in het Engels gegeven dus je was wel constant bezig met de Engelse taal. De SPIN class was vooral gericht op het sportieve aspect, super leuk!

Geweldige ervaring

Ik heb zoveel geweldige mensen leren kennen en fantastische herinneringen gemaakt. Ik denk dat het maken van een EF-reis één van die ervaringen is die je niet goed in woorden kan samenvatten, zoiets moet je gewoon hebben meegemaakt…

Wil jij ook Engels leren in Honolulu?Ontdek meer!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer