GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Nieuwe vrienden maken in Eastbourne met EF

Hello! Ik ben Annalien en ben voor 3 weken naar Eastbourne in Engeland geweest. Ik heb hier nieuwe vrienden van over de hele wereld gemaakt. Samen hebben we de tijd van ons leven gehad!
Nieuwe vrienden maken in Eastbourne met EF

Ik had al langere tijd het idee dat ik graag in het buitenland zou willen studeren. Toen ik 14 was stelde mijn moeder me voor aan EF Education First. Na het bestuderen van de website en de brochure was ik meteen verkocht! Ik ben bij mijn vriendinnen gaan rondvragen of ze ervaringen hadden met EF. Eén vriendin was al eens met EF naar het buitenland geweest en vertelde me dat ze een geweldige ervaring had gehad. Nu wist ik het zeker… ik wilde ook met EF op reis! Daarom ben ik voor 3 weken naar Eastbourne in Engeland geweest!

Nieuwe vrienden, taal en cultuur

Ik kan veel aspecten opnoemen die geslaagd waren aan mijn reis. Toch vond ik het leukst om vrienden te maken over de hele wereld. Naast het krijgen van nieuwe vrienden, heb ik ook meer geleerd over hun taal en cultuur! Dit is één van de geweldigste dingen aan reizen met EF, je leert niet alleen die nieuwe cultuur, gewoontes en taal van het land van je bestemming. Ook leer je nieuwe dingen uit de culturen van je nieuwe vrienden.

Marshmallow BBQ

De leukste activiteiten die ik heb gedaan waren de marshmallow BBQ, verschillende feestjes en de excursie naar Oxford!
Bij de marshmallow BBQ was echt super gezellig en er werd veel met elkaar gepraat! Iedereen vertelde leuke verhalen over hun thuisland en ervaringen tot nu toe. Door deel te nemen aan dit soort activiteiten werd ik zelfverzekerder in het spreken van Engels, super fijn!

De excursie naar Oxford was echt super interessant. We zijn naar veel verschillende schattige winkeltjes geweest. Ook hebben we een zalig restaurantje bezocht. Alle mensen waren super vriendelijk en daardoor was het ook nog eens super leuk om met de locals te praten.

Beste herinneringen

Ik heb zoveel mooie herinneringen gemaakt tijdens mijn 3 weken in Eastbourne. De beste herinneringen zijn absoluut degene die ik met mijn nieuwe vriendinnen heb gemaakt. De uitjes na school waren echt geweldig! Lekkere drankjes bestellen in de Starbucks, eeuwig shoppen in het winkelcentrum, baked beans on toast bestellen, scones eten, etc…

We hebben ons geen moment verveeld! Ook de uren die we in de activity room van de residentie doorbrachten waren echt onvergetelijk! We hebben zoveel gelachen en gepraat. We hebben bijna elke dag pingpong of biljart gespeeld. Ook van de Playstation is goed gebruik gemaakt…

Ook met EF naar het buitenland?Ontdek meer!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Leer tot 10 talen in meer dan 50 top bestemmingen wereldwijd.

Lees meer