Taalcursus in Bristol

Taalcursus in Bristol
4.6
603
(603 beoordelingen)
4.6

Ga Engels leren in Bristol en ontdek een van Engeland's beste studentensteden. Van een 3-weekse intensieve taalcursus Bristol tot een 9-maandelijkse academisch programma, we hebben voor ieder wat wils in Bristol. Met zoveel te zien en te doen in je vrije tijd, weet je zeker dat je je nooit zult vervelen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Bristol

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol

Waarom een taalcursus Bristol?

Bristol is de op vijf na grootste stad van Groot-Brittannië en telt een miljoen inwoners in en om de stad. Het is een levendige plek met een geweldig studentenleven dankzij de vele studenten aan Bristol University. Engels leren in Bristol helpt je bij het verbeteren van je taalvaardigheden in een vriendelijke en creatieve omgeving.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je nieuwe vrienden maakt, zowel uit Bristol en daarbuiten. De stad heeft een bruisend nachtleven, maar je kunt in je weekenden ook steden in de regio ontdekken, zoals Bath, Cardiff of de kustplaatsen in het Kanaal. Tijdens jouw taalcursus Bristol organiseren we ook langere weekendtrips, zodat je beroemde plekken als Londen en Stonehenge kunt bezichtigen.

Taalreizen Bristol voor alle niveau's en interesses

Wat je ook hoopt te bereiken met onze taalreizen in Bristol, je vindt er altijd alles wat je nodig hebt om je doelen te halen en je verwachtingen te overtreffen. We bieden zo'n verscheidenheid aan cursussen aan, dat je ongetwijfeld een geschikt programma vindt, van vakantiekampen tot voorbereiding op de universiteit, en van complete beginners tot studenten die vloeiend Engels willen leren spreken.

Tijdens onze taalreizen in Bristol bevind je je in een ideale omgeving met zowel veel te doen in de stad zelf als geweldige ov-verbindingen naar de rest van Groot-Brittannië. Je vrije tijd wordt sowieso gevuld met plezier, avontuur en veel mogelijkheden om je Engels te oefenen!

Engels leren in Bristol stimuleert jouw creativiteit

Je zult positief verrast zijn als je ziet waar jouw taalcursus Bristol plaatsvindt. Onze school in Bristol is gevestigd in het Custom House, een groot Gregoriaans gebouw dat de hele noordkant van Queen Square, een van de belangrijkste pleinen van Bristol, in beslag neemt. Het is geen standaard Engelse school, maar een groot, schitterend gebouw met een ruim, licht interieur, een studentencafetaria, lounges, computerruimtes en een binnenplaats. Buiten heeft Queen Square een groot gazon waar je tussen de lessen door kunt relaxen met vrienden. Er bestaat geen betere locatie voor jouw taalcursus Bristol!

Hoe snel boek je vooruitgang met een taalreis Bristol?

Onze taalreizen in Bristol zijn niet zoals een gewone taalcursus. Tijdens je gehele verblijf ben je letterlijk omringd door Engelse bezienswaardigheden, aanblikken, geluiden en cultuur, dus je leert er veel meer dan alleen de taal.

Een taalreis is de snelste en meest efficiënte manier om Engels te leren, aangezien je de taal continu moet toepassen: in de les, terwijl je kletst met je internationale klasgenoten en in en om de stad. Op onze taalreizen in Bristol zul je merken dat je in relatief korte tijd al vooruit gaat en wanneer je langer blijft kun je misschien zelfs vloeiend Engels leren spreken!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.