Reviews: EF Vancouver

Reviews: EF Vancouver
500
(500 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Vancouver?

EF Vancouver ligt aan de prachtige westkust van Canada en is een groot centrum voor Engels taalonderwijs. EF Vancouver ligt in het hart van het bruisende centrum van Vancouver en biedt een meeslepende en dynamische omgeving voor studenten die de Engelse taal onder de knie willen krijgen en tegelijkertijd willen genieten van de natuurlijke en culturele schoonheid van British Columbia.

Jaar in jaar uit blijft EF Vancouver favoriet bij studenten over de hele wereld die op zoek zijn naar een onderdompeling in de Engelse taal. Ons uitgebreide aanbod van programma's bevat op maat gemaakte cursussen Engels, accommodatie-opties, maaltijdplannen en tal van boeiende activiteiten. Elk aspect is ontworpen om studenten in staat te stellen de lokale cultuur volledig te omarmen, zinvolle contacten met mensen te creëren en hun Engelse taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk alle reviews van EF Vancouver die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Vancouver met EF?

Dit is waarom je met EF in Vancouver zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Hypermoderne campus in het centrum van Vancouver

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Vancouver

EF Vancouver Reviews

EF Vancouver: gedetailleerde reviews