Reviews: EF München

Reviews: EF Munich
450
(450 reviews)

Op zoek naar een Duitse school in München?

EF München is één van onze topscholen voor Duits en biedt een uitzonderlijke leerervaring in één van Europa's culturele en economische centra. Genesteld in het hart van "The Bavarian Gem", biedt EF München een dynamische en meeslepende omgeving voor leerlingen die Duits willen leren en tegelijkertijd gebruik willen maken van het rijke culturele erfgoed en de moderne levendigheid van München.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF München als hun favoriete bestemming om Duits te leren. Onze uitgebreide programma's omvatten aanpasbare cursussen Duits, diverse accommodatiemogelijkheden, maaltijdplannen en een gevarieerd aanbod aan boeiende activiteiten. Elk aspect is zorgvuldig ontworpen om studenten in staat te stellen zich volledig onder te dompelen in de lokale cultuur, nieuwe contacten op te bouwen en hun Duitse taalvaardigheden te verbeteren.

Bekijk alle reviews van EF München die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in München met EF?

Dit is waarom je met EF in München zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Hypermoderne campus in de trendy wijk Lehel

60 jaar ervaring in taalonderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Duits leren in München

EF München Reviews

EF München: gedetailleerde reviews