Reviews: EF Manchester

Reviews: EF Manchester
469
(469 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Manchester?

EF Manchester is één van EF's toonaangevende Engelse taalscholen en biedt een verrijkende educatieve ervaring in het hart van een bruisende Engelse stad. EF Manchester biedt een meeslepende omgeving voor studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren terwijl ze één van de meest dynamische steden van het Verenigd Koninkrijk verkennen.

Jaar na jaar kiezen studenten met verschillende achtergronden EF Manchester voor hun studie Engels. Onze uitgebreide programma's omvatten op maat gemaakte cursussen Engels, accommodatieopties, maaltijdplannen en een gevarieerd aanbod aan boeiende activiteiten. Dit aanbod is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat studenten volledig deel kunnen nemen aan de lokale cultuur, nieuwe vrienden kunnen maken en hun Engelse vaardigheden in de praktijk kunnen oefenen.

Bekijk alle EF Manchester reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Manchester met EF?

Dit is waarom je met EF in Manchester zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Campus in Victoriaanse stijl in de levendige studentenwijk van Manchester

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Manchester

EF Manchester Reviews

EF Manchester: gedetailleerde reviews