Uitwisseling

Uitwisseling Engels

Uitwisseling Engels
4.5
1298
(1.298 beoordelingen)
4.5

Met een uitwisseling Engels ga je naar een Engelstalig land en dompel jezelf onder in een ander cultuur. We bieden uitwisselingsprogramma's Engels overal ter wereld aan, van Amerika en Nieuw-Zeeland tot Engeland en Zuid-Afrika. Ontdek hoe een uitwisseling Engels jou helpt om de wereld te verkennen. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaZuid-AfrikaSingapore
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde StatenEngeland

Waarom kiezen voor een uitwisselingsproject Engels?

Engels staat algemeen bekend als dé wereldtaal en vandaag de dag is het zelfs de meest gesproken taal ter wereld. Of je interesses nu persoonlijk of professioneel zijn, Engels leren opent zowel verwachte als onverwachte deuren. Waar ter wereld je ook gaat, je zult altijd wel iemand vinden die een beetje Engels spreekt. Als je naar het buitenland wilt reizen, internationaal wilt werken of gewoon de nieuwste films en muziek wilt begrijpen, dan zal Engels leren tijdens een uitwisseling je op het pad brengen waar je van droomt. Leer Engels en zie hoe snel je wereld groter wordt!

Een uitwisseling Engels in een Engelstalig land is jouw paspoort tot wereldburgerschap. We bieden een uitwisseling Engels aan in bijna elk land waar dat de officiële taal is, waaronder Amerika, Canada, Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland.

We hebben zelfs een uitwisseling Engels in Malta en Singapore! Zo kun je zelf kiezen welk Engels accent je wilt leren. Ongeacht welk Engelstalig land je kiest, ligt onze focus altijd op communiceren in het Engels zodat je de taal snel met vertrouwen leert spreken, waar ter wereld dan ook. Een uitwisseling Engels is verreweg de beste manier om jezelf onder te dompelen in deze wereldtaal.

Wat heeft een uitwisselingsprogramma Engels te bieden?

Een uitwisseling Engels helpt je om te communiceren met de honderden miljoenen mensen wereldwijd die Engels als hun moeder- of tweede taal spreken. We geven al sinds 1965 Engelstalig onderwijs, dus we hebben al veel ervaring in het uitleggen hoe je een taal snel met vertrouwen kunt leren spreken.

Tegelijkertijd hebben we succesvolle lesmethoden ontwikkeld waardoor studenten extra snel vooruitgaan. Door deel te nemen aan een uitwisseling Engels leer je een nieuwe taal die je de rest van je leven nog kunt gebruiken. Of je het Engels nu wilt gebruiken voor je studie, werk, reizen of om nieuwe vrienden te maken: een uitwisseling Engels geeft je al het zelfvertrouwen en de vaardigheden die je in de toekomst nodig hebt.

Maar tijdens een uitwisseling met EF stopt het Engels leren niet na de lessen! Je trekt samen op met je medestudenten en maakt vrienden van over de hele wereld. Samen met hen kun je deelnemen aan verschillende activiteiten en excursies georganiseerd door EF. Verken je gekozen bestemming samen met je nieuwe vrienden terwijl je continu je Engels blijft verbeteren.

Of het nu tijdens het diner in een restaurant is, in gesprek met je gastgezin of met de andere taalstudenten, tijdens excursies of tijdens taallessen: Engels zal je dagelijks leven domineren. Zo zul je al na korte tijd merken dat je snel vooruitgang boekt en dat je remmingen om te spreken afnemen. Daarom is een uitwisseling Engels in het buitenland een intensieve culturele ervaring die je vertrouwd maakt met specifieke zaken zoals spreektaal en alledaagse woordenschat.

Uitwisseling tijdens het middelbaar

Als je nog op het middelbaar zit, kun je ook met EF op high school uitwisseling Engels naar Amerika, Engeland of Ierland gaan. Een high school exchange year is een onvergetelijk avontuur. Je ervaart de klassieke sfeer van een Amerikaanse high school en alle dingen die je herkent uit films en tv - Homecoming, cheerleaders, elke vrijdag footballwedstrijden en een actieve schoolkrant. Of drink thee in Engeland en ga naar school in een traditioneel schooluniform. Geniet van de prachtige natuur in Ierland terwijl je kan deelnemen aan verschillende buitensportactiviteiten na je schooldag.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.