Reviews: EF Los Angeles

Reviews: EF Los Angeles
494
(494 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Los Angeles?

EF Los Angeles is een Engelse taalschool die bekend staat om het leveren van een eersteklas Engelse leerervaring. Deze echte Amerikaanse campus ligt verscholen in het adembenemende landschap van Pasadena en creëert een geweldige sfeer voor studenten die hun taalvaardigheden willen verfijnen en tegelijkertijd willen genieten van de typische Californische levensstijl.

Elk jaar schrijven studenten van over de hele wereld zich in voor een cursus Engels bij EF Los Angeles. Onze uitgebreide programma's omvatten op maat gemaakte geavanceerde Engelse lessen, comfortabele accommodatie, eetgelegenheden en een gevarieerd aanbod aan boeiende activiteiten. Deze activiteiten zijn zo ontworpen dat studenten zich volledig kunnen onderdompelen in de plaatselijke cultuur, nieuwe contacten kunnen leggen en hun Engelse vaardigheden kunnen verbeteren.

Bekijk alle reviews van EF Los Angeles die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Los Angeles met EF?

Dit is waarom je met EF in Los Angeles zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Moderne campus in Pasadena met sport- en recreatiecentra

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Los Angeles

EF Los Angeles Reviews

EF Los Angeles: gedetailleerde reviews