Wil je graag Arabisch leren in het buitenland? En ook Engels? Kies dan voor EF! Ontdek de moderne pracht en praal van Dubai en de rijke historie van het Midden-Oosten tijdens een cursus Arabisch. Arabisch leren in het buitenland is één van de meest effectieve manieren om de Arabische taal onder de knie te krijgen. En als je daarbij ook jouw Engelse taalvaardigheden wilt verbeteren, waarom niet? Onze taalcursussen zijn gepersonaliseerd, ongeacht leeftijd, niveau of interesses.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: United Arab Emirates

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: United Arab Emirates

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 52 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: United Arab Emirates

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen

Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.

bestemming: United Arab Emirates

Waarom Arabisch leren in het buitenland?

Een cursus Arabisch biedt jou de mogelijkheid om het hele jaar door Engels of Arabisch te leren. Een verblijf op onze taalschool in Dubai biedt de ideale gelegenheid om te oefenen wat je in de klas en in het dagelijks leven hebt geleerd. Krijg Arabische les van onze docenten en leer Arabisch vloeiend spreken, begrijpen, lezen en schrijven. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij de mogelijkheid hebt om volledig ondergedompeld te worden in de door jou gekozen taal. De Arabische cultuur ligt op jou te wachten wanneer jij naar Dubai reist.

Een cursus Arabisch voor alle leeftijden, niveaus en interesses

Het Arabische alfabet kan behoorlijk intimiderend zijn. Het heeft slechts drie klinkers en een enkele stip boven of onder een letter maakt een groot verschil. Doordat iedere deelnemer van een cursus Arabisch specifieke leerdoelen heeft, kun je bij EF jouw cursus Arabisch volledig personaliseren.

Ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem begeleidt elke deelnemer door alle grammaticale basiskennis die nodig is om Arabisch leren spreken, lezen en schrijven. Onze cursus Arabisch bestaat uit gestructureerd leren in een relatief informele omgeving, waarbij de lessen voortdurend worden aangepast en geoptimaliseerd op basis van de taalkennis van de deelnemers.

  • EF Basiscursus Arabisch leren - Focus op de basale wijze van communiceren in de cursus Arabisch leren voor beginners of kinderen.
  • EF Algemene cursus Arabisch leren - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalcursus Arabisch, van Arabisch leren lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Intensieve cursus Arabisch leren - Leer zo snel mogelijk de formele Arabische taal tijdens deze intensieve Arabische lessen voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn

Wij structureren de Arabische taalcursus zo dat jij ook buiten de lessen Arabisch leert spreken en begrijpen. Ga bijvoorbeeld samen met jouw medescholieren en studenten in het moderne EF University Residence van het Dubai Innovation Centre werken aan jouw Arabische taalvaardigheden. Of wissel met locals van gedachten over hun levensstijl, de Arabische kunst en cultuur. Zo stopt jouw Arabische les niet buiten het klaslokaal.

Een EF Cursus Arabisch is méér dan alleen Arabisch leren

Onze gloednieuwe taalschool in Dubai biedt een breed scala aan buitenschoolse activiteiten en excursies om jou te helpen het meeste uit het leven in het Midden-Oosten te halen.

Als jij de EF Cursus Arabisch in Dubai effectief volgt, heb je daarnaast ontzettend veel vrije tijd om onvergetelijke ervaringen op te doen, dat garanderen we jou. Oefen bijvoorbeeld jouw onderhandelingsvaardigheden (kijken, kijken, niet kopen) terwijl jij op de souks traditionele specerijen, noten en andere lekkernijen koopt.

Of breng jouw middag door met een woestijnsafari, ontspan aan het prachtige Kite Beach en koel af in het enige overdekte skicentrum in het Midden-Oosten. Of bewonder de unieke architectuur. Je zult zien: een Engels of Arabisch leren in het buitenland is hoe dan ook de moeite waard!

Klaar met Arabisch leren in het buitenland? Ga verder met Engels!

Hoewel de officiële taal van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) Arabisch is, wordt Engels steeds belangrijker omdat het de meest gesproken taal in het land is. Het belang van goede vreemdetalenkennis, vooral in het toerisme en het bedrijfsleven, wordt bevestigd door het feit dat steeds meer mensen Dubai als bestemming kiezen.

Engels leren in Dubai is daarom de ideale optie als je je carrière in een van deze twee sectoren verder wilt ontwikkelen. Omdat je tijdens een taalcursus Arabisch in Dubai 100% in een multiculturele omgeving woont, kun je tijdens een cursus Arabisch en/of Engels internationale ervaring opdoen en jouw professionele netwerk uitbreiden.

Ik wil Arabisch leren in het buitenland, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze Arabische taalcursussen. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een cursus Arabisch zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Arabisch leren voor beginners, gevorderden, kinderen of volwassenen.