ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Chinees leren in China

De beste manier om Mandarijn te leren is om ondergedompeld te worden in het land waar de taal wordt gesproken, en dat is precies wat je zal doen met een taalcursus China. Wil jij Chinees leren in China dan kun je rekenen op onze deskundige begeleiding en ondersteuning, zowel voor, tijdens als na jouw taalreis China. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Chinees leren in China

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China
Stad: Shanghai

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus China?

Tijdens jouw taalcursus China krijg je hoogstaand onderwijs van hoogopgeleide docenten. Buiten het klaslokaal leef je net zoals de Chinezen dat doen. En dat is het geheim waarmee je de taal vloeiend leert spreken: een goede mix van klassikaal onderwijs en vrije tijd. Ontdek schitterende landschappen, duik in de Chinese keuken en probeer de Chinese economie te begrijpen.

Wat je ook buiten het klaslokaal doet, je zult daar toepassen wat je in de les hebt geleerd, bijvoorbeeld tijdens het doen van boodschappen, in de bus of in een restaurant. Door Chinees leren in China raak je ermee vertrouwd en aan het einde van jouw talencursus China zul je onbevreesd Chinees spreken.

Is een taalcursus Chinees in China voor alle leeftijden en niveaus?

Een cursus Chinees in China volgen, is de beste manier om Chinees te leren. We bieden cursussen aan op elk taalniveau, dus je kunt er beginnen Chinees leren of juist voortborduren op je huidige taalkennis. Op onze school China starten het hele jaar door nieuwe cursussen, wat je de flexibiliteit geeft te kunnen beginnen wanneer jou dat uitkomt.

Je kunt zelf kiezen hoe intensief je kunt studeren: 32 lessen per week om zoveel mogelijk onderwijs te krijgen, of 20 lessen per week zodat je meer vrije tijd hebt om de stad te ontdekken. Ongeacht hoeveel Chinees je al spreekt, zul je versteld staan hoeveel je leert in jouw periode aan onze school China.

Een taalreis China vergroot jouw algemene kennis

Een taalreis China is hét ticket voor jongeren die met eigen ogen willen zien waar China zo bekend om staat. De republiek is continu in het nieuws. Je kunt dit land alleen goed begrijpen door er een tijdje zelf te zijn en de taal te leren.

Op een talenreis China doe je beide. We bieden zowel korte als langere programma's aan in Shanghai en Beijing. Sommige cursussen zijn te combineren met stages of internationale diploma's die jouw taalniveau bewijzen. Wat voor talenreis China je ook kiest, je bent gegarandeerd in goede handen. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het lesgeven van Mandarijn in China.

Chinees leren in China en verblijven bij een gastgezin of studentenresidentie?

Onze taalcursus China is een complete educatieve ervaring die onder meer lessen Chinese uitspraak, woordenschat en kalligrafie omvat. Je weet het maar nooit: misschien vind je China zelfs zo geweldig, dat je er langer wilt blijven! En wie zou je dat kwalijk nemen?

China is een groot land met een enorme bevolking, een sterke economie en op elke straathoek nieuwe mogelijkheden. Tijdens een talencursus China leer je veel meer dan alleen de taal. Hoe oud je ook bent en ongeacht hoeveel je al gereisd hebt: wonen in China is een levensveranderende ervaring. Ga Chinees leren in China met EF.

Waarom Chinees leren in China met EF?

Wanneer je een cursus Chinees in China volgt, kun je in een gastverblijf of in een studentenresidentie wonen. Kies je voor een gastverblijf, dan heb je extra tijd om jouw Chinees te oefenen met native speakers. Ook leer je in jouw gastverblijf veel over de Chinese cultuur en zie je met eigen ogen hoe locals leven. Ga je voor de studentenresidentie, dan woon je dichtbij de school en heb je meer tijd om jouw klasgenoten te leren kennen.

Vanuit de hele wereld komen studenten naar onze taalschool in China, dus in de residentie kun je veel internationale vrienden maken. Waar je ook voor kiest: je zult jouw Chinees verbeteren en een geweldige tijd hebben op onze school China.

Meer weten over Chinees leren in China?

China is zo'n groot, ingewikkeld land, dat het in eerste instantie wat overweldigend kan zijn. Een talenreis China is een veilige manier om het land te leren kennen. Als je je taalreis China bij ons boekt, leggen we je alles uit over je visum, accommodatiemogelijkheden en cursussen. Je kunt ons alles vragen wat je wilt weten: wij hebben alle antwoorden.

Eenmaal in China helpen onze lokale medewerkers je thuis te voelen en bij het invullen van een aantal formulieren. We organiseren activiteiten zodat je belangrijke bezienswaardigheden en andere regio's van China kunt ontdekken. En als je daar klaar voor bent, dan heb je genoeg vrije tijd om in je eentje op pad te gaan. Je talenreis China laat je het land beleven zonder risico's.