ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Opleiding Engels

Volg een opleiding Engels en til je Engels naar een hoger niveau. Als je Engels vloeiend wil leren spreken is er niks beters dan een opleiding Engels volgen om je vaardigheden te oefenen. Al onze programma's in Engelstalige landen hebben cursussen met een focus op communicatieve vaardigheden. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding Engels

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-5 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
bestemming: EngelandVerenigde Staten

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA en executive onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: EngelandVerenigde StatenChinaU.A.E.

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Opleiding Engels

De beste opleiding Engels? Ga naar een Engelstalig land en volg daar een opleiding Engels. Door daar een cursus te volgen tijdens je verblijf, boek je snel veel concrete vooruitgang. De combinatie van een Engelstalige opleiding in een omgeving waarin die taal gesproken wordt, maakt het verschil waardoor je de taal snel vloeiend spreekt. Of je slechts een korte vakantie, een semester of een heel jaar de tijd hebt: volg een opleiding Engels om ervaring in real life op te doen en zo jouw taaldoelen te bereiken. Er zijn veel geweldige bestemmingen om uit te kiezen, dus meld je aan voor een opleiding Engels en leer de taal snel en gemakkelijk spreken.

Leef je leven in het Engels

Meld je aan voor een opleiding Engels in een Engelstalig land: het is de allerbeste manier om je Engelse vaardigheden te verbeteren. Je leert niet alleen de Engelstalige theorie, maar gebruikt het Engels vooral als een tool om te communiceren. Door je taalvaardigheden meteen in de praktijk te brengen, ga je met sprongen vooruit. Ineens leer je geen rijtjes onregelmatige werkwoorden of vocabulaire, maar oefen je door een maaltijd te bestellen in een restaurant, je weg te vinden naar een museum, of een afspraak te maken met je vrienden om naar de film te gaan. Ga naar een Engelstalig land en leef elke dag in het Engels: samen met een uitstekende opleiding Engels is er geen betere combinatie mogelijk.