Opleiding Engels

Opleiding Engels
4.3
1431
(1.431 beoordelingen)
4.3

Volg een opleiding Engels en til je Engels naar een hoger niveau. Als je vloeiend Engels wil leren spreken is er niets beter dan een opleiding Engels volgen om je vaardigheden te oefenen. Al onze programma's in Engelstalige landen hebben cursussen met een focus op communicatieve vaardigheden. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding Engels

Gratis brochure

Zoek een programma

EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde StatenEngeland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandU.A.E.
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaZuid-AfrikaSingapore

Waarom een opleiding Engels volgen?

De beste opleiding Engels? Ga naar een Engelstalig land en volg daar een opleiding! Door een cursus te volgen in het buitenland, boek je snel en veel concrete vooruitgang. De combinatie van een Engelstalige opleiding in een omgeving waarin die taal gesproken wordt, maakt het verschil waardoor je de taal snel vloeiend spreekt. Of je slechts een korte vakantie, een semester of een heel jaar de tijd hebt: volg een opleiding Engels om ervaring in real life op te doen en zo jouw taaldoelen te bereiken. Er zijn veel geweldige bestemmingen om uit te kiezen, dus meld je aan voor een opleiding Engels en leer de taal snel en gemakkelijk spreken.

Naast het verbeteren van je Engelse vaardigheden biedt een opleiding in het buitenland nog veel meer voordelen. Je doet waardevolle nieuwe ervaringen op in een vreemd land, waardoor je een nieuwe cultuur intensief kunt leren kennen. Daarnaast kom je tijdens je weken, maanden of jaar in het buitenland vaak voor nieuwe uitdagingen te staan. Dit betekent dat je ook onafhankelijker en zelfverzekerder wordt - twee vaardigheden die waardevol zijn voor toekomstige werkgevers.

Als je met EF in het buitenland studeert:

 • Verbeter je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt
 • Bereid je je voor op een universitaire studie
 • Kun je waardevolle certificaten behalen die nodig zijn voor een academische studie in het buitenland
 • Zul je tijdens je opleiding in het buitenland veel nieuwe mensen ontmoeten die vrienden voor het leven zullen worden!

Een opleiding Engels met EF

Als je een opleiding Engels wilt volgen, heeft EF verschillende opties voor jou! Van universitaire voorbereidingsprogramma’s tot examenvoorbereiding en taalcursussen in verschillende landen over de hele wereld, er zit altijd een optie tussen die bij jou past!

 • Volg een Taalcursus Engels in het zonnige Malta, tussen de kangoeroes in Australië of op een van onze vele andere bestemmingen.
 • Bereid je met onze examenvoorbereidingsprogramma’s voor op internationaal erkende Engelse taalexamens zoals Cambridge English, IELTS, TOEIC & TOEFL. Deze examens helpen je bij het aantonen van je Engelse taalvaardigheden en vergroten je kansen op een baan of toelating tot een Engelstalige universiteit.
 • Hult International Business School is gevestigd op verschillende locaties in Engeland en Amerika. Onze business school leidt ambitieuze studenten van over de hele wereld op. Hier heb je nog meer keuzemogelijkheden als je na de middelbare school verder wilt studeren. Je kunt bijvoorbeeld een Bachelor in Business Administration volgen of kiezen uit een aantal verschillende masteropleidingen.
 • Je kunt een EF Advanced Diploma volgen waarmee je je voorbereidt op een internationale carrière. Hierbij combineer je Engelse taallessen met sectorspecifieke vakken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende richtingen, waaronder Business, International Affairs, Hotel & Toerisme, Media & Communicatie, en Fashion & Design.
 • Om je voor te bereiden op een studie aan een universiteit in het buitenland kun het EF University Foundation Programma volgen, waarbij je na de succesvolle afronding van het programma gegarandeerd wordt toegelaten tot een van onze partneruniversiteiten. Daarnaast zijn er het EF Pre-Master Programma en EF Pre-MBA Programma, die je de Engelse, academische en sectorspecifieke vaardigheden geven om een Engelstalige master of MBA te kunnen gaan volgen.

Er zijn dus talloze mogelijkheden om een opleiding Engels in het buitenland te volgen. Bij EF kijken we samen naar jouw wensen en vinden we de juiste opleiding voor jou! Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een opleiding Engels met EF.

Leef je leven in het Engels

Meld je aan voor een opleiding Engels in een Engelstalig land: het is de allerbeste manier om je Engelse vaardigheden te verbeteren. Je leert niet alleen de Engelstalige theorie, maar gebruikt het Engels vooral als een tool om te communiceren. Door je taalvaardigheden meteen in de praktijk te brengen, ga je met sprongen vooruit. Ineens leer je geen rijtjes onregelmatige werkwoorden of vocabulaire, maar oefen je door een maaltijd te bestellen in een restaurant, je weg te vinden naar een museum, of een afspraak te maken met je vrienden om naar de film te gaan. Ga naar een Engelstalig land en leef elke dag in het Engels: samen met een uitstekende opleiding Engels is er geen betere combinatie mogelijk.

Welke bestemming je ook kiest voor jouw opleiding, wat vast staat is dat je de tijd van je leven zult beleven! Je ontmoet nieuwe, internationale vrienden en wordt samen volledig ondergedompeld in de Engelse taal, niet alleen tijdens de les, maar vooral ook daarbuiten! Je zult merken dat je Engelse taalniveau continu verbetert terwijl je vrienden voor het leven maakt. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een opleiding Engels?

Bij EF zijn de kosten voor een opleiding inclusief eten en accommodatie bij een gastgezin, ziektekostenverzekering en zelfs excursies en activiteiten. Voor al onze opties om in Engeland te studeren bieden we jou de flexibiliteit die je nodig hebt om je tijd in het buitenland af te stemmen op jouw individuele behoeften, doelen en persoonlijke voorkeuren. De kosten van studeren in het buitenland worden door verschillende factoren bepaald:

 • Het aantal lessen dat je wilt volgen.
 • De duur van je studie.
 • De bestemming die je kiest.

Wanneer je met EF in Engeland studeert, hoef je je geen zorgen te maken over de stress van het vinden van accommodatie, het administratieve werk dat komt kijken bij het verhuizen naar het buitenland, het boeken van vluchten of het contact met de school. Alles wordt geregeld door onze studieadviseurs, die je graag helpen om jouw buitenlandse avontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder dat je je gestrest hoeft te voelen voor vertrek. Neem contact op met onze studieadviseurs via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en lees meer informatie.

Waar kan ik een opleiding Engels volgen met EF?

Als jij je Engels wilt verbeteren in het buitenland kun je bij EF een taalcursus volgen in een van de volgende landen:

Daarnaast kun je ook op verschillende bestemmingen Engelse examenvoorbereidingscursussen, universitaire voorbereidingscursussen of een opleiding bij Hult Business school volgen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.