ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Taalkamp in China

Meld je aan voor een taalkamp in China en leer Chinees in een relaxte omgeving. Raak bevriend met zowel klasgenoten vanuit de hele wereld als met interessante locals. Omdat de lessen afgewisseld worden met activiteiten en vrije tijd, heb je op taalkamp in China genoeg tijd om het land te ontdekken. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalkamp in China

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: China
Stad: Shanghai

Taalkamp in China

Ons taalkamp in China is een gestructureerde manier om Mandarijn te leren terwijl je dit Aziatische land ontdekt. Je kunt kiezen uit kampen in Shanghai en Beijing, die het hele jaar door beginnen en zo lang duren als jij zelf wilt. Of je nu nog geen woord Chinees spreekt of het al een tijdje gestudeerd hebt: dankzij ons uitstekende onderwijs in een volledig Chinese omgeving gaat je Mandarijn ongetwijfeld vooruit op taalkamp in China. Door in China te leven ervaar je het dagelijkse leven daar zoals geen andere reis kan. Wil je verder kijken dan de stereotypes en het echte China ontdekken, meld je dan aan voor een taalkamp in China.

Flirten met de Chinese cultuur

Op taalkamp in China ervaar je het dagelijkse leven vol Chinese cultuur. Het Aziatische land is een van de geboorteplekken van de beschaving. De cultuur zit vol mythes over een draken en heeft een werkelijke geschiedenis vol uitvindingen zoals papier, boekdrukkunst en buskruit. Op taalkamp in China ontdek je de steden en het platteland en leer je de creatieve en industriële bevolking kennen. Het taalkamp in China laat je het leren van Chinees combineren met een duik in de Chinese cultuur, in plaats van er er oppervlakkig voorbij te scheren. Bovendien maakt het wonen in het buitenland een ongelooflijk persoonlijke ervaring van het leren van een taal.

Ga op taalkamp naar Shanghai

Geniet van een super energieke, moderne stad tijdens je taalkamp in Shanghai. Onze ervaren leerkrachten focussen op je communicatievaardigheden zodat je je snel comfortabel voelt met Chinees spreken. Grijp deze kans om de glamour en geschiedenis van China te ontdekken tijdens je taalkamp in Shanghai.