ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Uitwisseling in China

China bezit een van de oudste beschavingen ter wereld. Tijdens je uitwisseling in China leer je Mandarijn en ontdek je deze eeuwenoude cultuur. Een EF Exchange China is een once-in-a-lifetime-opportunity en bezorgt je herinneringen die je nooit zult vergeten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Uitwisseling in China

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China
Stad: Shanghai

Exchange China

Op je exchange China leer je hoe je de weg vindt in de Chinese taal en cultuur. Bijna een miljard mensen spreken Chinees, en gezien het groeiende economische en politieke belang van China is het altijd nuttig om in je Chinese taalvaardigheden te investeren. Je exchange China is een uitgebalanceerd programma met een aantal uren Chinese les per dag, een agenda vol excursies en culturele bezoeken, vrije tijd om zelf op pad te gaan, en accommodatie in een gastverblijf bij locals thuis of in een studentenresidentie. Het kan best indrukwekkend zijn om naar China te gaan, maar bij ons hoef je je nooit zorgen te maken.

Eeuwenoud en hypermodern

Bijna 20% van de wereldbevolking woont in China. Op een exchange China leer je een van de grootste culturen ter wereld kennen vanuit zowel historisch als modern perspectief. De enorme omvang en kracht van China heeft al millennialang invloed op Azië en vandaag de dag groeit China nog verder. Er is nooit een beter moment geweest om op exchange China te gaan. De snelle ontwikkelingen betekenen dat je je in leefomstandigheden bevindt die hetzelfde zijn als thuis of daar op z'n minst op lijken. Tegelijkertijd vind je nog altijd eeuwenoude plekken, historische wijken en rustige dorpjes in het hele land. Je zou je hele leven bezig zijn om ze allemaal te bezoeken.