Taalreizen

Taalreizen
4.8
1987
(1.987 beoordelingen)
4.8

Ben jij van plan om een nieuwe taal te leren? Kies dan voor de taalreizen van EF! Een taalreis is de leukste, avontuurlijkste en meest effectieve manier om een vreemde taal te leren spreken. Met meer dan 50 bestemmingen wereldwijd zit er ongetwijfeld een taalreis voor jou tussen. Van een 2-weekse cursus Engels in Londen tot 9 maanden Spaans leren in Barcelona, de keuze is aan jou!

Taalreizen

Taalreizen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkDuitslandItalië

Een gepersonaliseerde taalreis voor jou en niemand anders

EF biedt wereldwijd taalreizen buitenland aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Mandarijn, Japans en Koreaans. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar en je kunt zelf de intensiteit van de taalcursus bepalen. Je zult ingedeeld worden bij medestudenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken.

Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze studieadviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat jouw cursus perfect op je interesses, wensen en leerbehoeften aansluit.

Taalreizen voor alle leeftijden: van scholieren tot volwassenen

We bieden verschillende taalreizen buitenland aan voor alle leeftijden en leerdoelen. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij je eigen schema, leeftijd en individuele behoeften. Lessen volgen in een ander land is dé manier om een nieuwe taal echt goed onder de knie te krijgen. Er zijn vele verschillende bestemmingen waar je taalcursussen kan volgen met EF. Of je nu een cursus Frans, Duits, Italiaans of Spaans wilt volgen, er zit altijd wel een cursus tussen die goed bij jou past. Er is keuze genoeg!

Taalreizen voor scholieren en juniors

Taalreizen voor scholieren komen in verschillende vormen en maten, afhankelijk van jouw leeftijd, niveau en interesses. EF biedt taalreizen voor scholieren tussen 12 en 13 jaar, terwijl andere zich uitsluitend richten op 14-jarigen. Voor scholieren die nog op de basisschool zitten, bieden we taalkampen aan, waar ze spelenderwijs met leeftijdgenoten een nieuwe taal kunnen leren.

We begrijpen dat ouders terughoudend zijn om hun kinderen jonger dan 14 jaar op zo'n avontuur te sturen. Daarom behoort veiligheid tot onze prioriteiten. Zo verblijven onze jongste deelnemers op een veilige en afgesloten campus waar ze 24/7 in contact staan met onze stafmedewerkers. Via onze app EF CampusConnect kunnen ouders direct communiceren met de staf en gedurende de taalreis in nauw contact met hun kinderen blijven. Zo verzekeren wij dat onze taalreizen voor scholieren een geweldige en succesvolle ervaring zijn, zowel voor de kinderen als hun ouders.

Taalreizen voor studenten en young adults

Voor jongeren die ambitieus zijn en weten wat ze willen in het leven, biedt EF taalreizen voor studenten aan. Meer en meer bedrijven zijn namelijk op zoek naar kandidaten met internationale studie- of werkervaring en interculturele vaardigheden. Een taalreis voor studenten is de ideale oplossing om deze vaardigheden te ontwikkelen en zodoende jouw carrièremogelijkheden aanzienlijk te verbeteren.

Natuurlijk bieden taalreizen voor studenten ook tal van andere voordelen. Tijdens je verblijf in het buitenland leer je een heel nieuw land kennen, kun je je echt onderdompelen in de cultuur en leg je zelfs internationale contacten na een semester of tijdens de zomervakantie. Door de vrijetijdsbesteding leer je niet alleen een taal, maar heb je ook genoeg tijd om tot rust te komen en vol goede moed aan het volgende semester of studiejaar te beginnen.

Taalreizen voor volwassenen en professionals

EF biedt ook programma's voor volwassenen aan. Of je nu 30 of 40 jaar bent, taalreizen volwassenen zijn een ongekend avontuur. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al over taalvaardigheden beschikt: een taalreis voor volwassenen wordt gepersonaliseerd zodat jij snel en efficiënt jouw leerdoelen kunt bereiken.

Heb jij bijvoorbeeld een taalcertificaat nodig om die volgende promotie af te dwingen? Dan kun je dat doen door te kiezen voor een van onze taalreizen voor volwassenen. Met nieuwe interculturele vaardigheden, een Cambridge taalcertificaat op zak, ben jij in staat om nog waardevoller te zijn voor jouw bedrijf, afdeling of team. Daarbij kun jij beter communiceren met mensen van over de hele wereld, zowel professioneel als privé.

Waarom kiezen voor de taalreizen van EF?

Al meer dan 50 jaar werkt EF aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al miljoenen volwassenen en jongeren succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren. Hieronder vind je een overzicht van redenen om te kiezen voor EF:

  • 50+ jaar ervaring: EF is actief sinds 1965 en wereldwijd marktleider in het aanbieden van taalreizen.
  • Meer dan 50 bestemmingen: Bij EF kun je kiezen uit meer dan 50 bestemmingen. Elke taalschool staat op een toplocatie, centraal gelegen in de stad.
  • Innovatieve leersystemen: EF maakt gebruik van innovatieve leersystemen die samen met Cambridge University ontwikkeld zijn zodat je de taal zo snel en effectief mogelijk onder de knie krijgt.
  • Wereldwijd erkend: EF is wereldwijd erkend door de belangrijkste onderwijsorganisaties zoals the British council en ACCET.
  • Persoonlijk advies en begeleiding: Bij EF kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, zowel voor, tijdens, als na jouw taalreis. Zo kun je bijvoorbeeld tot 6 maanden na jouw taalreis gratis gebruikmaken van de online taaltrainingen van EF.
  • Taalscholen in eigen beheer: In tegenstelling tot veel andere organisaties heeft EF al haar scholen in eigen beheer en krijg je les van onze eigen EF-docenten. Zo ben je zeker van de kwaliteit van je opleiding.
  • Een complete ervaring: EF biedt je naast een taaltraining ook een activiteitenprogramma aan met onder andere cultuur, sport en trips. Zo worden er dagelijks excursies en andere leuke activiteiten georganiseerd.

Ben je er nog niet helemaal uit welke taalcursus jij wilt doen, heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Het team van EF staat voor je klaar en helpt je graag met al je vragen!

Bekijk de video's over EF Taalreizen

Wil jij enkele video's bekijken om zo al de sfeer te proeven? Neem dan eens een kijkje op het YouTube-kanaal van EF en ontdek welke avonturen andere scholieren, studenten en volwassen hebben beleefd.

Veelgestelde vragen

Welke typen taalreizen worden aangeboden?

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke scholier, student of volwassene heeft dezelfde (leer)behoeften. Bij EF erkennen we de verschillen en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze cursussen - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in 10 talen en in drie verschillende cursusintensiteiten:

  • EF Taalreizen Basis - Focus op communiceren in de nieuwe taal en geniet van vrijetijdsbesteding op één van onze bijzondere bestemmingen.
  • EF Taalreizen Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalreis buitenland, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Taalreizen Intensief - Leer zo snel mogelijk alle facetten van een vreemde taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Krijg ik een certificaat na een taalreis?

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalreis, kun je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te behalen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

Hoelang (en wanneer) kan ik het beste op taalreis?

Je kunt kiezen om tijdens de (zomer of herfst) vakantie op een taalreis te gaan, slechts voor enkele weken of enkele maanden. Onze taalreizen starten elke maandag. Een tussenjaar nemen in combinatie met een taalreis buitenland behoort ook tot de mogelijkheden. Onze ervaren studieadviseurs helpen jou graag bij het vinden van een optie die aansluit op jouw planning en agenda.

Kan ik een taalreis personaliseren met extra keuzevakken?

Ja, je hebt de mogelijkheid om jouw reis aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals bijvoorbeeld creatief schrijven, examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw taalreis in het buitenland een investering voor de toekomst.

Wat maakt de taalreizen van EF zo effectief?

Onze taalscholen! Alle leraren op EF Taalscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer die op taalreis gaat zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF leersysteem heb jij de mogelijkheid om jouw eigen leerplan samen te stellen en alle doelen succesvol te behalen.

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kun je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te behalen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

En zeg nou zelf: wat is er nu leuken dan naar een ander land gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en lessen te volgen met andere jongeren met dezelfde interesses als jij? Er is geen leukere manier om naar school te gaan! Van Engels leren in Amerika tot een taalcursus Frans in Parijs, alles is mogelijk!

Hoeveel vrije tijd heb ik tijdens een taalreis?

Een taalreis opent een nieuwe wereld. Het geheime ingrediënt van onze taalreizen in het buitenland is de mix van taallessen en vrije tijd. Bij EF combineren we theorie en praktijk voor optimaal leerresultaat. Dus, in al onze taalreizen staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en excursies op het programma. 

Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je eigen taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar biedt ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland, om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen.

Meer weten over taalreizen?

Ben je de lessen op school helemaal zat en ben je op zoek naar een manier om te leren waarbij je nieuwe mensen ontmoet en naar een ander land kan reizen? Dan zit je goed bij EF! Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalreis van EF. Wil jij meer informatie over onze taalreizen? Of wil jij een van onze informatiedagen bijwonen? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalreis in het buitenland met EF. 

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.